5 tips om jouw restaurant/bar klaar te maken voor het WK 2022

Inhoudsopgave

  1. Trek fans aan van buiten uw restaurant
  2. Kies voor interieurdecoratie in de kleuren van de Belgische ploeg
  3. Investeer in gepersonaliseerde kleding voor je werknemers
  4. Verfijn de decoratie van je receptietafel
  5. Maak je WK-aanbiedingen bekend bij een breed publiek public

Het WK 2022 nadert snel, wat goed nieuws is voor alle fans, maar ook voor restauranthouders en cafébazen. Veel etablissementen zullen hun bezoekersaantallen en dus hun omzet kunnen verhogen.

Een sportthema voor je restaurant of bar is een geweldige manier om op te vallen tijdens sportevenementen, met name tijdens het WK voetbal dat op 20 november 2022 plaatsvindt. Dit niet te missen sportevenement is een buitenkans voor restauranthouders, vooral wanneer zij de mooiste wedstrijden uitzenden.

Om je te inspireren en van jouw restaurant een gezellige plaats te maken, ontdek je aan de hand van onze tips hoe je van jouw restaurant de ideale ontmoetingsplaats maakt om de wedstrijden van het Belgische voetbalteam te volgen.

Tip 1 : Trek fans aan van buiten uw restaurant

Bewegwijzering speelt een belangrijke rol in het aantrekken van nieuwe klanten. De zichtbaarheid van je vestiging stelt je in staat om jouw naamsbekendheid te vergroten, dus moet deze prominent genoeg zijn om gezien te worden en duidelijk genoeg zijn om gelezen te worden, dag en nacht. Het belangrijkste doel van buitenreclame is de maximale zichtbaarheid van uw restaurant of bar. Waar u zich ook bevindt, u moet uw territorium markeren door de aandacht van voorbijgangers te trekken!

Als communicatiemiddel met hoge toegevoegde waarde zijn buitenposters een impactvol reclamemiddel en dus een doeltreffend communicatiemiddel voor je etablissement. Door te kiezen voor een gepersonaliseerde affiches verhoogt je jouw reputatie door je communicatie te optimaliseren. Het is aan jou om het formaat en de vorm van de poster te kiezen om je evenementen en promotionele boodschappen het best te promoten! Deze bewegwijzering kan buiten worden geplaatst om je klanten te verwelkomen en kan overal mee naartoe worden genomen.

Afgezien van de betaalbaarheid en de voordelen in termen van een toeloop van nieuwe klanten, is de op maat gemaakte banner de ideale keuze voor vele sectoren, waaronder de horeca. Zeildoeken op maat zijn weerbestendig en bij uitstek geschikt voor promotionele communicatie buitenshuis. Ze hebben een aantal voordelen die ze tot een uitstekende bondgenoot en een lonende investering maken.

Als het gaat om het overbrengen van jouw spannende aanbiedingen, gaat er niets boven een stoepbord om ze juist daar op te laten vallen waar uw klanten ze zouden kunnen missen. Of ze nu alledaags zijn of gewijd aan het WK, het stoepbord is de ideale manier om je klanten van buiten je restaurant of bar te informeren.

Wat kun je nog meer doen? Wil je met trots de kleuren van het Belgische team tonen? Vlaggen hebben, zoals iedereen weet, een bindend aspect. Of je nu op zoek bent naar vlaggen met een gemiddelde levensduur of een duurzamere kwaliteit, bij Flyer.be vind je zeker wat je zoekt. Kies voor dit essentiële communicatiemiddel en promoot het imago van je restaurant of bar door de Rode Duivels tijdens het WK met trots te steunen.

Tip 2 : Kies voor interieurdecoratie in de kleuren van de Belgische ploeg

Wat is er mooier dan een plek waar de decoratie harmonieus is en verband houdt met het WK? Geef de Belgische supporters een extra adrenaline-stoot door te kiezen voor vlaggenslingers, je zult de gasten totale voldoening kunnen geven door een vriendelijke plek te creëren waar je bezoekers volledig op kunnen gaan in de emotie van de wedstrijd. Een reclame slinger is niet alleen decoratief maar ook een perfect communicatiemiddel om een boodschap over te brengen of om jouw merk te promoten. Ze zijn licht van gewicht en kunnen gemakkelijk worden opgevouwen, uitgeklapt en vervoerd. Waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en personaliseer je slingers exact naar jouw wensen.

Muurkalenders zijn perfect om de fans op de hoogte te houden van de wedstrijddata. Het is de perfecte manier om het evenement te promoten en je klanten speciale aandacht te geven. Ben je er klaar voor om de extase van een zwaarbevochten overwinning te delen met jouw klanten en werknemers? Ontwerp nu je gepersonaliseerde muurkalender. Dankzij ons kwaliteitsdrukwerk ontvangt je een prachtige wandkalender die je klanten zeker zullen waarderen.

Niets is beter dan professionele muurstickers om je klanten te laten weten dat je dit internationale toernooi een warm hart toedraagt. Muurschilderingen in combinatie met opvallende stickers kunnen een ongewone, aantrekkelijke en gedenkwaardige visuele ervaring creëren. Binnen of buiten, het doel is om passanten te verleiden om bij jouw café of restaurant naar binnen te stappen. Maak optimaal gebruik van deze stickers om je naamsbekendheid te vergroten

Tip 3 : Investeer in gepersonaliseerde kleding voor je werknemers

Wat dacht je ervan om je gasten te verwelkomen door personeel dat is gehuld in speciaal voor het WK ontworpen werkkleding? Ga bijvoorbeeld voor nette, stijlvolle werkkleding in de kleuren van het Belgische nationale team. Of het nu gaat om de schorten van de koks of de t-shirts en petten van de obers, het is aan te raden om al je personeel in outfits te steken die passen bij het evenement en de aankleding van de zaal. Dit is wederom een kans om te laten zien dat je de Rode Duivels een warm hart toedraagt.

Onze gepersonaliseerde werkkleding is niet alleen duurzaam, maar ook zeer comfortabel en gemaakt van kwalitatief goede materialen, zodat je personeel zich ontspannen voelt wanneer het de kleding draagt.

Tip 4 : Verfijn de decoratie van je receptietafel

Geef je eettafels een persoonlijk tintje. Hoewel gepersonaliseerde placemats een krachtig en onmisbaar dagelijks communicatiemiddel zijn voor restaurants, hebben zij ook een belangrijke reclamefunctie. Placemats personaliseren in de kleuren van je restaurant en een vleugje van het WK-thema zorgt voor extra sfeer als je klanten van hun maaltijd of drankje genieten. Kies vooral voor een ontwerp en kleuren die goed passen bij het interieur van jouw zaak. Op maat gemaakte plastic bekers zijn een goedkoop en praktisch communicatiemiddel voor dagelijks gebruik, geheel vervaardigd naar jouw wensen. De plastic bekers hebben een groot oppervlak waarop je elk denkbaar logo in hoge resolutie af kunt laten drukken. Terwijl je klanten genieten van hun drankje breng jij de boodschap van jouw keuze over.

Onderzetters zijn tevens een onmisbaar onderdeel van je tafelgerei. Met deze promotie-artikelen kun je niet alleen je tafels en tafelkleden beschermen, maar ook je etablissement onder de aandacht van je klanten brengen. Na een avond van het voetbal en een hapje en een drankje te hebben genoten, zullen je klanten onmiskenbaar bekend zijn met de visuele identiteit van jouw bedrijf.

Tip 5 : Maak je WK-aanbiedingen bekend bij een breed publiek public

Het is de bedoeling dat iedereen op de hoogte is van jouw speciale WK-aanbiedingen, en dat kan nou eenmaal niet zonder aantrekkelijke flyers. Flyer.be drukt niet alleen je flyers, maar zorgt ook voor de distributie. Met de diensten van Flyer.be en Bpost, beiden marktleiders, presenteer zich een unieke kans om de grafische stijl van jouw etablissement te onderscheiden van de massa door te zorgen voor maximale zichtbaarheid.

Flyer.be heeft nog veel meer horeca marketinginstrumenten die je kunt benutten om voorbijgangers naar je restaurant of bar te lokken. Het belangrijkste doel is om jouw klanten een onvergetelijke eetervaring te bieden terwijl zij tegelijkertijd genieten van spannende en meeslepende wedstrijden tijdens het WK 2022.

Banner Image: 
https://doc9lzm465he3.cloudfront.net/images.flyer.eu/2022/Blog/Coupe2022/Banner-article18-22blog111.png

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading