Tips: Hoe trek je meer klanten naar je horecagelegenheid?

Creëer een warm en uitnodigend zomerterras

De zomer is in volle gang en dus is het terrasjesweer. Het eerste wat je klanten zien van je horecagelegenheid is de buitenruimte. Je wil natuurlijk warmte uitstralen zodat voorbijgangers jouw zaak kiezen om een verkoelend drankje te komen drinken. Vooral tijdens de zomerperiode is een vol terras een goed visitekaartje. Maar hoe straal je die warmte uit? Met bedrukt promotiemateriaal kom je al een heel eind. Je onderscheid je zaak van de andere horecagelegenheden. Je café of restaurant moet een feest der herkenning zijn: een goede vriend waar je even langsgaat voor gezelligheid of om een heerlijke maaltijd te nuttigen en een goed gesprek te voeren. Of het nou om vaste of nieuwe klanten gaat, de verwelkoming is belangrijk.

In dit blog geven we je een paar tips voor producten die je kan gebruiken om je restaurant of café zomer-proof kan maken.

Beachflags en vlaggen

Beachflags en vlaggen

Maak je bedrijf zichtbaar met vlaggen!

Of je bedrijfspand nu aan de kant van een weg ligt of midden in een industrieterrein: buitensignalisatie van je bedrijf is enorm belangrijk. Je wil zichtbaar zijn voor je klanten, zodat ze de weg naar je bedrijf makkelijk kunnen vinden. Dat kan je doen door middel van een beachflag of een vlag die je al in de verte ziet wapperen. Er zitten veel voordelen aan het gebruiken van beachflags en vlaggen als promotiemateriaal. Je kan de vlaggen bedrukken met diverse kleuren, logo's of afbeeldingen. Zo kan je een vlag elk seizoen laten hangen en ben je dus het hele jaar door in de buitenruimte zichtbaar voor je klanten. Mocht je jouw vlag niet meer nodig hebben, dan kun je deze makkelijk demonteren en opbergen.

Stoepborden

Stoepborden

Plaats aanlokkelijke teksten op een stoepbord om zo veel mogelijk klanten aan te trekken.

Als je door de stad loopt, zie je ze soms al van ver staan: de stoepborden. Sommige ondernemers gebruiken deze borden voor een mopje. Maar de meesten gebruiken de stoepborden om het menu van de dag te presenteren. Wat de boodschap ook is, communiceren is hier het sleutelwoord. Je kan de stoepborden laten bedrukken met je logo of de bedrijfskleuren. Zo maak je een stoepbord integraal onderdeel van jouw horecazaak. De stoepborden worden gemaakt van verschillende materialen zoals hout, aluminium, leisteen en plastic, zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen zelfs op maat worden gemaakt. Omdat je een stoepbord meerdere malen kan gebruiken, is het ook nog eens een milieuvriendelijke oplossing.

Parasols

Parasols

Fleur je terras op met een gepersonaliseerde parasol!

Behalve dat een parasol je in de zomer tegen de zon kan beschermen, is het ook een fraaie manier om je horecazaak te promoten.
Met een parasol kan je de herkenbaarheid van je bedrijf vergroten en daarmee potentiële klanten aantrekken. De parasols zijn van goede kwaliteit en gaan dus jarenlang mee. En mocht je tussen het harde werken door toch een stranddagje willen pakken, dan neem je één van de parasols gewoon mee naar het strand.

Sierkussens

Sierkussens

Ook sierkussens kan je gebruiken om je bedrijf te promoten.

Tegelijkertijd creëer je hiermee een huiselijke sfeer. Ideaal om je terras mee op te fleuren. De kussens laten bedrukken met je huismerk zorgt voor een persoonlijk tintje wanneer klanten bij jou te gast zijn. De sierkussens kun je geheel naar eigen smaak laten bedrukken. De hoezen worden door ons zowel met als zonder vulling geleverd. Je gasten zullen het comfort ervan waarderen. Je kunt ze samenstellen zoals je wil en zijn beschikbaar in verschillende vormen, kleuren en maten. De sierkussens kunnen een echte blikvanger zijn voor je horecaonderneming.

Tafelkleden

Tafelkleden

Ontwerp je eigen bedrukte tafelkleden.

Een goed tafelkleed is een must voor elk bedrijf. Of het nou voor een restaurant is of een stand op een evenement: een gladgestreken tafelkleed oogt chique. Nog mooier als je het tafelkleed laat bedrukken met je bedrijfslogo of naam. Zo kun je op een subtiele manier jouw huismerk ook tijdens etentjes of bijeenkomsten onder de aandacht brengen van je klanten. De tafelkleden zijn in alle soorten en maten beschikbaar en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

Ligstoelen

Ligstoelen

Maak je terras compleet met gepersonaliseerde ligstoelen.

Er is geen beter excuus om ligstoelen aan te schaffen dan zonnig zomerweer. Een ligstoel voorzien van je bedrijfsnaam of logo is de ideale manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Dat het tegelijkertijd ook onbezorgde ontspanning uitstraalt is een fijne bijkomstigheid. Ideaal voor een drankje bij het zwembad of om even tot rust te komen bij een beursevenement. Leg je klanten in de watten tijdens de zomer en prijs tegelijkertijd je onderneming aan.

Stretch tafelovertrek plooitafel

Zorg met feestelijke plooitafels voor meer sfeer.

Saaie statafels kun je met deze stretch tafelovertrekken omtoveren tot feestelijke attributen. Behalve als aankleding kun je de tafelovertrekken ook gebruiken om je bedrijf of evenement te promoten. Door ze te bedrukken met jouw persoonlijke tekst of logo maak je jouw bedrijf nog zichtbaarder voor de klant. De plooitafels worden meestal gebruikt tijdens een evenement of een feest. Dit zijn de momenten waarop er volop wordt genetwerkt door je gasten. Het is mogelijk om je eigen kleuren en bedrukking te kiezen, zodat je de stijl kan hanteren die je wil.

Flyer.be heeft talloze producten die je met bedrukking nog persoonlijker kan maken. Heb je nog vragen over deze producten? Neem dan contact op met ons team. Zij staan ten aller tijden klaar voor al je vragen. Verder wenst Flyer.be je een goede en ondernemende zomervakantie toe!

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading