Zelf folders ontwerpen

 
X
 

Folders zelf ontwerpen?

Onze Designtool geeft
de beste resultaten!

Hoe maak je een professionele folder?

Je wilt graag een folder maken en je bent van plan dit in Word te doen.
In dat programma maak je immers al je tekstbestanden.

Stop! Een folder maak je niet in Word.
Volg deze tips en ontwerp zelf een prachtige, professionele folder.

1. Keuzemogelijkheden

De eerste stap bij het maken van een folder is bepalen welke vouwwijze en welk formaat je wenst. Op deze folder productpagina kan je jouw keuze maken. Kies je ondergrond. Wil je een glanzende of matte folder? En hoe dik moet het papier zijn? Selecteer ook de gewenste vouwwijze: zigzag-, rol-, kruis- of venstervouw. Je ziet telkens voorbeelden van welk resultaat je krijgt met elk type vouw.

Kies daarna de grootte. Je kan kiezen uit formaten van A7
tot 148 x 420 mm. Om je een idee te geven van hoe groot dat is, tonen we op de bestelpagina telkens het formaat in verhouding tot een pagina A4.

Ten slotte kan je ook nog
kiezen voor een bepaalde
extra afwerking, zoals sorteren of bijsnijden. Daarna kies je het aantal folders en kan je beginnen aan je ontwerp.

2. Designtool

Vervolgens klik je op de knop 'Start je bestelling'. Je komt in je winkelmandje terecht, waar je kiest voor 'Designtool'. Opgelet... want hierna zal je nooit meer een folder in Word willen ontwerpen. Het werken met dit programma is fijn en makkelijk.

Klik op 'Start' en het programma wordt geopend. Het ontwerpen kan beginnen: je kan naar hartelust tekst, vormen en afbeeldingen toevoegen.

Wie later aan zijn ontwerp wil verder werken, kan het tussentijds opslaan op onze website. Daarnaast kan je via onze samenwerking met Fotolia ook nog eens kiezen uit duizenden foto's uit onze afbeeldingenbibliotheek. Smaakt dat naar meer? Klik dan hier en kom meer te weten over onze Designtool.

3. Professionele controle

Is je ontwerp klaar om te bestellen? Dan kan je kiezen om je bestand door ons te laten controleren. We raden deze optie steevast aan. Ons team van professionals controleert dan de opmaak, de kleuren, het lettertype en de resolutie. Er wordt niets aangepast, maar er wordt wel advies gegeven mocht je design niet in orde zijn.

Waarop we wel en niet controleren kan je
hier bekijken.

4. Korte samenvatting

Het maken van een folder in Word lijkt een goed idee, maar je zal nooit een professioneel resultaat bekomen. Met de Designtool van Flyer.be kan je daarentegen snel en makkelijk een aantrekkelijke folder maken. Kies je opties en start met je ontwerp.

Als laatste stap laat je alles nog eens door een professional controleren en kan je met een gerust hart je folder bestellen.

Advies over folders

Aandachtspunten bij het maken van je folder.

Meer info

Folders bestellen

Start nu je bestelling!

Bestel je folders

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading