Nieuwe kalenders voor 2019

Nieuwe kalenders voor 2019

Geschreven door: Matthew Vandewalle, 31 Oktober 2018

Nieuwe kalenders voor 2019

Het einde van het jaar komt er aan. Het laatste jaar van dit decennium zit er dus aan te komen. Tijd om je merk in de kijker te zetten met een functioneel relatiegeschenk zoals gepersonaliseerde kalenders. Dit jaar introduceren we een nieuw type, naast de klassieke bureaukalenders, wandkalenders met wire-o spiraal, posterkalenders en zakkalenders.

Nieuw: Wandkalenders met nietjes

Dit nieuwe type kalender is kwalitatief en erg betaalbaar. De wandkalenders met nietjes bestaan uit 16 of 28 pagina’s, de keuze is aan jou. Met 28 pagina’s heb je zo, eens opengeklapt, 2 pagina’s per maand met nog ruimte voor een leuke cover. Je kan kiezen om al de dagen van de maand te spreiden over 2 pagina’s of om op één pagina een mooie seizoenale foto of illustratie te plaatsen en daaronder vervolgens de dagen van de maand.
De geniete wandkalenders hebben een boorgat van 6 mm om op te hangen aan de muur. Kijk je ook al uit naar 2019? Geniet volop van de voorbereiding!

Gratis ontwerpen voor je kalenders en eindejaarskaarten

Ook dit jaar maken we het je graag gemakkelijk. Een ontwerp maken voor 12 maanden, vol met feestdagen, schrikkeldagen en verjaardagen - dat is veel werk en erg vatbaar voor vergissingen. Gebruik daarom één van onze kant-en-klare ontwerpen die je kan aanpassen met je eigen logo, bedrijfsgegevens en foto’s. Ook voor de eindejaarskaarten kan je onze gratis ontwerpen gebruiken.

Banner Image: 

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading