Focus op creativiteit en straal door op groot formaat te drukken

Wilt u het maximale uit uw klanten halen? De meeste aandacht krijgen? Communiceren over een evenement dat belangrijk is voor u? Of zelfs uw omzet vergroten door te communiceren over uw beste aanbiedingen tegen een lagere kost? Drukwerk op groot formaat garandeert dit alles, terwijl het rekening houdt met uw budget!

Waarom kiezen voor drukken op groot formaat?

Het belangrijkste voordeel aan drukken op groot formaat is dat u op een enorme schaal reclame kunt maken voor zowel uw producten als uw merk. In tegenstelling tot klassiek drukwerk is het een blijvende indruk, die gekenmerkt word door het hoge kwaliteitsniveau.

De inkten bij het conventioneel drukken zijn anders dan de inkten die voor drukwerk op groot formaat vervaardigd zijn. Dit om de allerbeste prestaties op te leveren. Ze hebben dan ook kenmerken zoals een weerstand tegen de ultraviolette stralen van de zon, verhoogde bescherming tegen slecht weer en voldoen zelfs aan de normen voor brandpreventie.

Drukken op groot formaat is van belang voor bedrijven die marketingcampagnes (voornamelijk street marketing) willen lanceren. Dit vanwege de indrukwekkende uitstraling, het niveau van creativiteit dat gebruikt kan worden en de onuitgesproken uitnodiging voor voorbijgangers om een foto ermee te nemen die via sociale media verspreid wordt. Zo genereert u buzz voor uw product en kan u viral gaan.

De flexibiliteit van het medium en zijn aanpasbaarheid aan verschillende locaties (palen, gevels, billboards, hekken, …) maken het de meest populaire manier om onmiddellijke aandacht te trekken. Er is geen betere manier om de interesse van voorbijgangers te stimuleren.

Welke mogelijkheden zijn er?

Nu u de voordelen van drukken op groot formaat kent, vraagt u zich vast wat voor mogelijkheden u erin hebt.

U hebt een grote keuze aan media om uw drukwerk op te presenteren. We kunnen ze onderverdelen in vier categorieën: displaystands (roll-ups, grote posters, stands), borden, vlaggen en dekzeilen/banners.

U kan kiezen voor het type die het best bij uw doel, budget en persoonlijke smaak past. Maar kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Geconfronteerd met zoveel mogelijkheden bieden we u enkele voorbeelden aan om de keuze te versimpelen.

Roll-ups voor op salons, beurzen en tentoonstellingen

Wilt u exposeren op een salon? De roll-up is de meest geschikte en wijdverspreide tool die je kan gebruiken om je stand op te fleuren. Doordat de roll-up weinig ruimte inneemt, stevig is, zeer gemakkelijk getransporteerd kan worden en telkens weer herbruikbaar is, is het de ideale tool voor het beursgebeuren.

Nu bestellen

Posters op groot formaat, de helden van uw campagne

Het grote voordeel van posters is hun veelzijdigheid. Zo kan u kiezen voor posterafdrukken voor uw tentoonstellingen en beurzen. U kan ze evenals gebruiken om uw aanbiedingen te communiceren en tegelijk een groot publiek te bereiken. Verschillende soorten posters zijn beschikbaar, waardoor u zeker vindt wat past binnen uw plan.

Nu bestellen

Dekzeilen en spandoeken voor uw belangrijke aankondigingen

Hebt u een evenement dat u wil aankondigen met de nodige grootsheid? Kies voor het bedrukken van een dekzeil voor garandeerde zichtbaarheid. Als u echter simpelweg uw merk wilt communiceren in uw evenementcommunicatie richt u zich beter op een spandoek. Zo maakt u uw logo op grote schaal zichtbaar en memorabel.

Nu bestellen

Met deze en veel andere ondersteuningen verhoogt u uw zichtbaarheid.

Ontdek hier onze producten op groot formaat

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading