Bestel nu foto’s op hout, gevelvlaggen en vlaggenlijnen

Bestel nu foto’s op hout, gevelvlaggen en vlaggenlijnen

Geschreven door: Matthew Vandewalle, 9 oktober 2018

foto op hout

Deze week lanceren we weer enkele leuke producten. Je kan ze bestellen voor bij je thuis of professioneel. Wat vaststaat is dat ze van erg hoge kwaliteit vervaardigd zijn en professioneel bedrukt worden, voor een minimale prijs.

Foto op hout drukken

Je kon reeds foto’s op aluminium , plexiglas en forex of schuimplaat drukken, daar komt nu ook hout bij. Kies uit prachtig natuurlijk vurenhout of berkenplex. Ook kan je kiezen voor een whitewash afwerking welke voor een mooie witte achtergrond zorgt. Hierdoor springen je kleuren er nóg mooier uit.

Gevelvlaggen en raamvlaggen laten bedrukken

Vlaggen, in alle soorten en maten, waren afgelopen zomer érg in trek. Door enkele sterke kortingen verkochten we er meer dan ooit, maar daarnaast kregen we ook verschillende aanvragen binnen om nieuwe types toe te voegen aan onze webwinkel.

Heb je geen plaats op straat of op je stoep voor een beachflag? Dan kan je naast mastvlaggen of landenvlaggen nu ook gevelvlaggen of raamvlaggen bestellen. Deze vlaggen worden beiden diagonaal met een gevelstok opgehangen. Raamvlaggen bevestig je door middel van een stok met zuignap. De gevelvlaggen bevestig je in de muur door middel van een gevelstok van 2 meter lang met een ophangsysteem met 4 gaten, handig!

Vlaggenlijnen voor een uniek feest

Feest! Deze vlaggenlijn maak je helemaal zelf. Je kan elk vlaggetje individueel laten bedrukken. Kies voor foto’s, letters of misschien zelfs een combinatie. De vlaggenlijnen zijn telkens 5 meter lang, met 50 cm extra band om op te hangen en bestaat uit 13 vlaggetjes met telkens 10 cm tussenruimte.

Banner Image: 

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading